Monnq Challenge

Doe mee aan de uitdaging van Monnq.com en toon je schietkunsten in het stadion van SC Cambuur!

cambuur-logo

Wat is de Monnq Challenge?

De Monnq Challenge draait niet alleen om nauwkeurigheid. Het is een tactisch schietspel waarbij teams, bestaande uit een ouder en een kind, strijden om de hoogste score na drie schoten per speler. Samenwerken, strategie en nauwkeurigheid zijn essentieel om de top te bereiken!

Ready to help you

Our Team

Jerry Hill

Designer

Roger Jones

Manager

Bianca Oliver

Consultant

Mike Miller

Stylist

Monnq Challenge Spelregels

Starten met steen, papier, schaar
Voordat het spel begint, beslissen de deelnemers wie er start met een potje steen, papier, schaar. De winnaar kiest wie er begint. Strategisch kiezen is essentieel: wil je de toon zetten of liever als laatste weten wat je nodig hebt voor de overwinning?

Spelverloop
Verzamel je 5 minuten voor het rustsignaal onderaan de tunnel bij vak 6, waar spelleider Fred op jullie wacht. Zodra de rust aanbreekt, treden de teams het veld op. Het doel met vier hoeken en drie ronde cirkels wordt gepresenteerd. Elk teamlid heeft drie pogingen om te schieten, en de derde poging levert dubbele punten op!

Puntenverdeling
Vanaf de penaltystip (11 meter) schieten de spelers. Kies je voor:

  • Onderste hoeken: 3 punten
  • Kruisingen: 5 punten
  • Buitencirkels: 10 punten
  • Middenste cirkel: 20 punten

De teams wisselen na elk schot, en de scores worden continu bijgewerkt.

Bepaal de juiste strategie en win

Strategie
Kies je voor de veilige hoek of waag je een schot in het midden voor de jackpot van 20 punten? Laat je talent stralen in het stadion!

Prijzen
De winnende teamleden krijgen een sweater naar keuze van www.monnq.com. Alle deelnemers ontvangen een stijlvolle Monnq drinkbeker. Plus, winnaars worden vereeuwigd met een foto en een cheque!

Seizoensranglijst
Het houdt niet op bij één spel! Gedurende het seizoen wordt een algemene stand bijgehouden. Het team met de meeste punten aan het einde van het seizoen ontvangt een speciale verrassing.

Ben je een risiconemer of speel je liever veilig? Toon je strategie en vaardigheid in de Monnq Challenge! 

Doe mee aan de Monnq Challenge

Schrijf je hieronder in! Word je geselecteerd om deel te nemen? Dan krijg je van ons twee toegangskaarten voor de thuiswedstrijd van SC Cambuur.